Oppegård Golf

Oppegård Golfklubb ble etablert i 1985, mens banen ble åpnet i 1990. I dag har klubben totalt ca. 1300 medlemmer.

Klubben har et flott 18 hulls golfanlegg, hvor det tilbys både kurs og turneringer. Alle små og store er velkommen til klubben, her tilbys det nemlig medlemskap for alt barn og juniorer til damer, menn og seniorer.

Anlegget har treningsfasiliteter, driving range og nærspillområde. Banen er par 71 og kan skilte med å ha huset flere internasjonale turneringer.

Ikke bare gull og grønne skoger

Dessverre opplevde klubben millionbeløp i underskudd i både 2013 og 2014, noe som førte til at medlemmene måtte betale en ekstraordinær kontingent for rett og slett å berge klubben. Sparingstiltak, et ivrig dugnadsarbeid og diverse andre tiltak ble satt i gang for å kunne spare inn på kostnadene. I tillegg ble det signert nye sponsoravtaler, hvor Oppegård Golf var så heldig å få signert sponsoravtale med mesterkokken Bent Stiansens Michelin-restaurant, Statholdergaarden, i Oslo. Bent Stiansen er selv en ivrig golfer og har vært medlem i klubben i en årrekke, og nettopp derfor falt det kanskje naturlig for Stiansen å gå inn som sponsor.

I dag er det i alle fall ikke mangel på sponsorer. Klubben har blant annet signert sponsoravtaler med QualityHotelMastermyr, SpareBank 1 Oslo Akershus, Fargerike Kolbotn, EvolveCommunication, Hatting og Kolbotn Trykkeri med flere.

Proshop

I klubbens Proshop kan du kjøpe det meste av golfutstyr som golfkøller, klær og sko fra mange av markedets store leverandører som Nike, Callaway, Titleist og Taylor Made. Du kan også bestille en «Custom Fitting»time, hvor du vil få tilpasset golfkøllene etter dine ferdigheter, behov og ønsker.

Er du ikke medlem av klubben?

Oppegård Golfklubb tilbyr en rekke ulike medlemskap, slik at du kan finne det som passer best for deg eller dine familiemedlemmer,avhengig av hvor mye dere spiller. Hvis du ikke er medlem, er du fortsatt velkommen til å spille, men det er visse kriterier som må oppfylles på enkelte dager og til enkelte tider.

Greenfee priser varierer i forhold til bane og alder. Hvis du spiller sammen med et klubbmedlem, kan du få rabatt på greenfee.

Det er også muligheter for å leie golfbil, prisene varierer ut fra type medlemskap, og om man er medlem eller ikke.

Bli bedre med et kurs

Oppegård Golfklubbarrangerer titt og ofte kurs for ulike nivåer og ferdighetsnivåer, og med det tilbys ypperlige muligheter for at både nybegynnere og erfarne spillerekan utvikle seg og forbedre sine ferdigheter.

Målet er flere og bedre spillere, men likeså viktig, et sosialt og godt miljø.

Privatleksjoner

Du kan også melde deg på privatleksjoner, hvor det brukes både Trackman og simulator i pro-timene.

Sosiale turneringer

Med sine klubbtureninger har Oppegård Golfklubb som mål å få flere aktive medlemmer og gi medlemmene muligheten til å møte hverandre og bli kjent med hverandre.

Turneringene er for alle, uansett ferdighetsnivå. Alle påmeldte blir inndelt i klasser basert på ferdighetsnivå, slik at alle deltakerne får muligheten til å spille mot andre spillere på samme nivå som dem selv.

Trenger du selskapslokale?

På forespørsel kan det arrangeres kurs, bedriftsarrangement, selskaper osv. Klubben har både selskapslokaler og kafeteria, i tillegg til et flott uteareal med servering, så her kan det arrangeres festligheter for enhver anledning.

På vinterstid

Det er ikke bare på sommerstid at det er aktivitet på Oppegård golfbane. På vinteren benyttes nemlig deler av banen til både aking og skiaktiviteter. Til glede for både store og små, sørger Skiforeningen for både preparering av skiløyper og kunstsnø på banen. Så velkommen til Oppegård Golfbane på både sommerstid og vinterstid!