Oppegård Sushi & Wok

Tre inn i en verden hvor perfeksjon, design og fristende matopplevelser står på øverste hylle. Her venter det deg fantastisk japansk og asiatisk mat, hvor alt er tilberedt med de ferskeste råvarer og hvor hver minste detalj er omhyggelig ivaretatt.

Fantastiske matopplevelser siden 1997

Oppegård Sushi & Wok har sørget for fantastiske matopplevelser siden åpningen i 1997. Restauranten drives av familien Pham som har som mål å servere kvalitetsmat med spennende og varierte smaker.

Her er det bare å sette seg ned og nyte maten i hyggelige omgivelser. Hvis du heller foretrekker å spise den hjemme, ute i det fri eller et annet sted, tilbys også takeaway.

En meny med noe for enhver smak

Oppegård Sushi & Wok spesialiserer seg,som navnet tilsier, på sushi og wok, men de tilbyr også andre alternativer for folk som er sugne på noe annet.

Småretter

Lyst på en liten matbit eller en liten snack sammen med noe godt å drikke? Her kan du velge blant deilig tempura scampi på japansk vis, hjemmelagde vårruller, og nydelig sashimi laks og kveite. Eller kanskje du trenger en ordentlig cowboy-frokost etter gårsdagens festligheter? I så fall serveres også liten og stor meny med egg, bacon og poteter, som er akkurat det du trenger dagen derpå.

Burgere

Oppegård Sushi & Wok har også sørget for at alle burger-elskere vil bli mettet. Her tilbys nemlig alle burgerklassikere som hamburger, cheeseburger, baconburger og baconcheese med eller uten pommes frites.

Sushi

Her kan du velge fra en meny som består av ulike sushi-kombinasjoner med 10, 15, 20, 24, 28, 36 og 45 biter.

Kombinasjonene består av laks, tunfisk, kveite, scampi, sashimi, maki og tempura maki.

Du kan også velge ekstra tilbehør som ingefærsaus, ponzusaus, chilimajones, rekechips og sjøtangsalat.

Stedet har også en lang og fristende meny som inkluderer Nigiri som kan bestilles bit for bit, Maki med 6 biter per ordre, spesial-maki med 6-8 biter per ordre, Sashimi med 12, 16 eller 22 skiver, og til slutt kunstnerrik Temaki.

Uansett hva du velger er du garantert spenstige og nydelige smaksopplevelser, samt etkreativt design. Velg og vrak blant ulike råvarer som inkluderer scampi, laks, tunfisk, kveite, kamskjell, hummer, kongekrabbe, flyverfiskrogn, serranoskinke, kylling, avokado, rettish, vårløkog mye mer.

Hot Wok

Stedets Hot Wok meny inkluderer en rekke fristende alternativer.

Her kan du velge blant stekt ris og stekte nudler med grønnsaker og ditt foretrukne valg av enten kjøtt, fisk eller skalldyr. Du kan også velge ulike kombinasjoner, som for eksempel biff og innbakt scampi eller and, servert i sursøt saus og et herlig utvalg av grønnsaker. Er du glad i spicy mat, finnes det også wok retter som er merket med hot og ekstra hot.

Menyen bare fortsetter og fortsetter med pirrende retter… sprøstekt kylling eller and med hoisinsaus eller szechuansaus, crispy eggenudler, en rekke ramen-valgog smakfulle thairetter som Thai Hot Pot, biff eller kylling i rød karrisaus, og sprøstekt and eller kylling i kremet thaisaus.

Ja, her er det jammen ikke enkelt å bestemme seg, men uansett hva du velger, er du garantert en fantastisk smaksopplevelse!

Barnemeny

Barna kan velge blant litt med barnevennlige alternativer som pølse eller barneburger med pommes frites, nudler med biff eller kylling, chopsuey med ris, eller stekt ris med kylling, reker og egg.

Allergikere

Oppegård Sushi & Wok vet å ta vare på folk med allergi. Alle retter er nemlig merket med ulike nummer for ulike allergikere.

Beliggenhet og åpningstid

Oppegård Sushi & Wok ligger i Skiveien 211 i Oppegård.

Restauranten er åpen mandag til fredag fra kl. 11.00 til 21.00, og lørdag til søndag fra kl. 12.00 til 21.00.