Quality Hotel Mastemyr

Uansett om du planlegger en feriei Oslo-området, vil ta med barna på Tusenfryd, eller er på jakt etter flotte konferansefasiliteter til neste store arrangement, er Quality Hotel Mastemyr med sin beliggenhet, sine fasiliteter og servicetilbud helt perfekt!

Flott beliggenhet

Quality HotelMastermyrer en del av Nordic Choice Hotels og kan skilte med en flott beliggenhet. Hotellet er omgitt av fine grøntområder, ligger like ved Kolbotn og ca. 10 minutter med bil fra Oslo. Like ved hotellet ligger også familieparken Tusenfryd som er en stor favoritt for både små og store på sommerstid.

Et moderne og komfortabelt hotell

Alle hotellets gjesterom ble renovert i perioden 2008 til 2010, mens hotellets konferanserom og restauranter ble renovert i 2012.

Hotellet er i dag et moderne hotell med komfortable og stilrene rom. I alt har hotellet 152 rom som består av romtypene moderat dobbeltrom, moderat tomannsrom, standard dobbeltrom, standard tomannsrom, og familierom for 4 personer med en dobbeltseng og en ekstraseng som kan romme opptil to personer. Alle rom har gratis trådløst internett.

Hotellet passer utmerket for både kurs og konferanser, samt for single, par, familier og vennegjenger som trenger overnatting i nærheten av Oslo eller Tusenfryd.

Konferansefasiliteter

Er du på jakt etter flotte konferansefasiliteter for et arrangement eller en tilsetning, tilbyr Quality Hotel Mastemyr moderne og flotte fasiliteter. Hotellet har totalt 19 konferanserom som totalt kan romme opptil 1200 personer. Hotellets plenumsal, Follosalen, er den største og kan romme opptil 400 personer. Ønsker du å arrangere et større julebord, en bankett eller en konsert, kan hotellet også tilby en bankettsal som kan romme opptil 350 personer. På sommerstid kan arrangementet holdes utendørs i hotellets hageområde i grønne omgivelser, hvor det tilbys muligheter for servering, grilling, konserter osv. Hotellet hjelper deg gjerne med planlegging av arrangementet og eventuelle aktiviteter med deres partnere.

Bespisning

På Quality Hotel Mastemyr legges det stor vekt på god, sunn og næringsrik mat med økologiske alternativer. Her vil du alltid få servert en meny med gode og spennende retter.

Frokost

Nyt en god start på dagen med en deilig frokost, som også består av økologisk mat og drikke.

Lunsj

Lunsj kan serveres, men må forhåndsbestilles. Både gjester og ikke-gjester kan forhåndsbestille lunsj, hvor valget består av en deilig 2-retters eller en flott og smakfull lunsjbuffet. Lunsjbuffeen har fått svært gode tilbakemeldinger og består av blant annet varme kjøtt- og fiskeretter, salater og en rekke kaldretter.

Middag

Hotellets Restaurant Sesong tilpasser sin meny etter sesongens råvarer. Her kan du nyte en deilig kjøtt- eller fiskerett, i tillegg til pizza og enklere småretter.

Hotellpakke med Tusenfryd

Tusenfryd er barnas favorittpark på sommerstid, og Quality Hotel Mastemyr er Tusenfryds nærmeste nabo med sin beliggenhet omtrent midt mellom Oslo og Tusenfryd. Med en hotellpakke som inkluderer overnatting og billetter til Tusenfryd er du sikret en morsom Oslo-helg som inkluderer masse moro i parken, samt lett tilgjengelighet til Oslo og alle byens aktiviteter.

Hvordan kommer jeg meg til og fra hotellet?

Du kan enkelt reisefra Oslo til hotellet eller vice versa. Vil du reise kollektivt, kan du ta rutebuss nr. 83 til/fra Oslo sentrum. Busstoppen ved Quality Hotel Mastemyr har navn Mastemyr hotell og ligger like ved hotellet. Reisetid er ca. 15 minutter til/fra Oslo Sentralstasjon.

Hvis du kommer langveis fra med tog, kan du ta toget til Kolbotn stasjon eller Rosenholm stasjon, og derfra er det kun en 3 minutters drosjetur, eventuelt en 20-25 minutters spasertur.

Hvis du ankommer eller skal reise med fly fra Oslo Gardermoen, kan du be om fastpris med taxi fra taxi-selskapene Follo Taxi og Oslo Taxi. Eventuelt kan du ta flytoget til/fra Oslo Sentralstasjon, og taxi eller buss 83 til/fra hotellet – Oslo Sentralstasjon.