Sørmarka konferansehotell

Sørmarka konferansehotell ligger fantastisk til i grønne omgivelser og rett ved vannet i Ski kommune i Akershus fylke. Hotellet ligger i utkanten av Sørmarka skogsområde og kan nås med en 20 minutters biltur fra Oslo sentrum. Her tilbys flotte muligheter for konferanser, overnatting, bespisning, samt arrangement som selskaper og tilstelninger i naturskjønne omgivelser.

Konferansemuligheter

Sørmarka konferansehotell er et profesjonelt konferansehotell som kan skilte med en rekke fleksible konferanse- og grupperom. Her er målet å tilby førsteklasses kvalitet og høy servicegrad. Med hotellets mange års erfaring innen kurs- og konferanse, samt det nyeste innen teknologisk utstyr, er du her garantert et vellykket arrangement. Det hele kan også kombineres med morsomme og spennende naturopplevelser, samt deilige smaksopplevelser.

Sørmarka konferansehotell tilbyr konferanserom med ulike størrelser og kapasitet. Ut fra ønske og behov, kan du velge mellom Storsalen, Festsalen, Lillesalen, 116, 205, Utsikten, 201-204 og grupperom.

Alle konferanserom er selvfølgelig utstyrt med moderne fasiliteter, og flere av konferanserommene kan tilby vakker utsikt mot Syverudtjernet.

Komfortabel overnatting

Sørmarka konferansehotell tilbyr ulike romtyper og leiligheter som alle tilbyr komfortabel overnatting med alle nødvendige fasiliteter.

Enkeltrom standard

15-18 kvadratmeter. Enkeltseng, stol, skrivebord og TV. Eget bad med dusj, wc og hårføner. Utsikt mot skogen eller de grønne omgivelsene.

Enkeltrom suite

25kvadratmeter. Enkeltseng, stue med sofa, stol, skrivebord, TV og vannkoker. Eget bad med dusj, wc og hårføner. Utsikt mot skogen eller de grønne omgivelsene.

Dobbeltrom standard

25,5 kvadratmeter. To enkeltsenger, stol, skrivebord og TV. Eget bad med dusj, wc og hårføner. Utsikt mot skogen eller de grønne omgivelsene.

Familierom for 3 personer

19,5 – 25,5 kvadratmeter. To enkeltsenger og en sovestol, stol og skrivebord, samt TV. Eget bad med dusj, wc og hårføner. Utsikt mot skogen eller de grønne omgivelsene.

Familierom for 4 personer

24,5 kvadratmeter. Eget separat soverom med en 90 cm bred seng og en stue med dobbel sovesofa og en sovestol. Skrivebord, TV og vannkoker. Eget bad med dusj, wc og hårføner. Utsikt mot skogen.

Familierom Exclusive for 4 personer

39 kvadratmeter. To rom med dør mellom, og to enkeltsenger i hvert rom. TV og skrivebord. Eget bad med dusj, wc og hårføner på begge rom. Utsikt mot skogen.

Leilighet

Leilighet på 45 kvadratmeter med ett soverom med to enkeltsenger, samt dobbel sovesofa i stua. Stue med salongbord og sofa, spiseplass for 4 personer, kjøkkenkrok med kokeplater, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vannkoker, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Det er også muligheter for å sette inn en ekstraseng. Leilighetene har utsikt mot de grønne omgivelsene og vannet.

Smakfull restaurant og bar

Sørmarka konferansehotell har både en restaurant og bar som består av Restaurant Bjørk og Granbar`n, som serverer spenstige lunsjretter, flotte middagsretter fra sin a la carte meny, samt deilige forfriskninger fra baren.

Restauranten serverer frokost, lunsj og middag alle dager, mens baren er åpen alle dager unntatt søndager fra kl. 18.00 til midnatt.

Arrangere selskap?

Det skal letes lenge etter et sted som tilbyr flere ulike selskapsmuligheter og lokaler enn det som tilbys på Sørmarka konferansehotell. Her kan du arrangere bryllup, julebord eller andre selskaper i restauranten, Storsalen, Festsalen, Lillesalen eller Utsiken, men også i Gapahuken, på Kvisten og i Lavvoen. Her tilbys perfekte muligheter for enhver smak!

Kombiner det hele med morsomme og spennende aktiviteter

Med Sørmarka konferansehotells beliggenhet og erfaring, er det her duket for morsomme og hyggelige arrangement som kan innebære alt fra sommerfester, julebord, kick off, årsfester og konferanser til bursdager, bryllup og familiesammenkomster.

Og hva er vel bedre enn å kombinere det hele med en eller flere morsomme aktiviteter? Her tilbys skreddersydde aktiviteter til din gruppe. Velg blant aktivitetsløyper, kanorace, sosialt samvær i Gapahuk med mer. Valget er ditt!