Thon Hotel Ski

Thon Hotel Ski ligger midt i Ski sentrum. Dette er et moderne konferansehotell som tilbyr ypperlige muligheter for konferanser med opphold for forretningsreisende, men ogsåhyggelig overnatting for fritidreisende.

Midt i Ski sentrum

Thon Hotel Ski ligger like ved Ski jernbanestasjon og kan skilte med direkte tilknytning til Ski Storsenter. Tusenfryd ligger heller ikke langt unna, og Oslo sentrum kan nås med en 20 minutters biltur.

Flotte romtyper for alle

Thon Hotel Ski har et flott utvalg av romtyper som er egnet for alle typer reisende, både forretningsreisende og fritidreisende. Her kan alle nyte et komfortabelt opphold med alle nødvendige fasiliteter, pluss mer, i moderne omgivelser.

Hotellet har totalt 109 rom, inkludert 21 familierom og 4 handicaprom, hvor alle er røykfrie. Hotellet har også rom for allergikere. Alle rom har privat bad og dusj, telefon og TV med en rekke kanaler, minibar og gratis trådløst internett.

Og det beste av alt, frokost er ALLTID inkludert.

Standard dobbeltrom

Denne romtypen har en dobbeltseng for opptil 2 personer

Standardrom Queen

Denne romtypen har en queen seng med bredde 140 cm for opptil 2 personer

Standardrom Twin

Standard tomannsrom med to enkeltsenger. Egnet for opptil 2 personer

Standardrom Triple/Familiy

Standard tremannsrom eller firemannsrom med en dobbeltseng, samt ekstra oppredning i seng eller sofa. Dette rommet er litt romsligere enn de ovennevnte romtypene. Perfekt for familier og egnet for opptil 4 personer.

Superior rom

Denne romtypen har en dobbeltseng eller to enkeltsenger,og er egnet for opptil 2 personer. Her får du det lille ekstra.

Business rom

Dette er den perfekte romtypen for alle forretningsreisende. Rommet har en dobbeltseng for 2 personer og er tilbyr ekstra fasiliteter som alle forretningsreisende vil sette pris på.

Suite

Dette er hotellets mest eksklusive romtype. Den moderne og stilige suiten har separat soverom med en dobbeltseng for opptil 2 personer, et stort bad og en flott lounge med sittegruppe, samt en rekke ekstra fasiliteter.

Bryllupspakke med pomp og prakt

Thon Hotel Ski sørger for en perfekt bryllupsnatt med sin romantiske bryllupspakke. Pakken inkluderer overnatting i businessrom eller suite, musserende vin i vinkjøler, badekåpe og tøfler, friske blomster, sjokolade, deilig frokost etter eget ønske servert på rommet, samt sen utsjekking.

Et moderne konferansehotell for både små og store tilstelninger

Skal du arrangere en stor konferanse eller trenger møtelokaler for et mindre møte? Thon Hotel Ski kan huse både små og store konferanser, faktisk opptil 250 personer på huset, mens deres samarbeid med Ski Kinosenter gjør det mulig å holde en konferanse med opptil 390 personer i kinoens auditorium.

Alle konferansegjester vil også få servert en smakfull lunsj komponert av mesterkokk og verdensmester i kokkekunst, Ørjan Johannessen.

Deilig mat dagen lang

I tillegg til et herlig lunsjkonsept for alle konferansegjester, er hotellet direkte tilknyttet Egon Restaurant i Ski, som serverer familievennlige lunsjretter, middagsretter, småretter og pizzabuffe.

Uansett om du liker å stå opp tidlig eller sent, tilbyr hotellet flotte muligheter for en god start på dagen med en deilig frokostbuffe. Hver mandag til fredag serveres det frokost fra kl. 06.30 til 10.00, mens den på lørdager og søndager serveres fra kl. 07.00 til så sent som kl. 11.00.

Det er også muligheter for oppgradert frokost.

Hvordan kommer jeg meg til hotellet?

Hotellet ligger kun 100 meter fra Ski togstasjon som tilbyr hyppige avganger hvert 10. minutt til Oslo sentrum. Reisetiden er på ca. 25-35 minutter med tog og 20 minutter med bil.

Thon Hotel Ski ligger 70 kilometer unna Oslo Lufthavn Gardermoen. Ski taxi tilbyr faste priser på transport til og fra Thon Hotel Ski – Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er også mulig å ta toget med togbytte på Oslo S.