Eden China Restaurant

En skulle nesten tro at en er reist til Kina når en trer inn i Eden China Restaurant. Her blir du ønsket velkommen med kinesisk interiør som inkluderer flotte veggmalerier med kinesisk kunst, kinesiske lamper og selvfølgelig deilig mat og hyggelig service.

En hyggelig familierestaurant

Med kjøkkensjef Randy Lim i spissen er Eden China Restaurant en hyggelig familierestaurant som ønsker alle velkomne til en spennende smaksopplevelse av Østen. Familien, som består av Randy, Lisa, Hing, Tat og Lung, kommer fra Hong Kong og Malaysia, og spesialiserer seg på Szechuan og Canton retter.

En smakfull meny

Frister det med en smak av Kina? Da bør du besøke Eden China Restaurant på Oppegård,hvor du kan nyte en herlig kinesisk middag i en hyggelig atmosfære.

Foretrekker du heller å bestille og ta med maten hjem, kan du også gjøre det. Eden China serverer deg gledelig i sin eksotiske restaurant eller forbereder gjerne deilige retter som du kan ta med deg.

Restauranten ligger i Sætreskogveien 4 i Oppegård og er åpen alle dager bortsett fra mandager.

Menyen består av spennende valg til hyggelige priser.

Snacks

Ønsker du en liten snacks før forretten blir servert, kan du velge blant cashewnøtter eller reke chips, eller bestille en Snacks De Luxe som omfatter et herlig utvalg av rekechips, glaserte valnøtter, riskjeks ogpistasjnøtter.

Supper

Kunne du tenke deg en smakfull og varmende suppe, finnes det også noen spennende valg på menyen. Hva med en Wonton suppe som består av sprøstekt pasta fylt med hakkede reker og svinekjøtt, eller en skalldyrsuppe med scampi, kamskjell og grønnskjell? Eller sist, men ikke minst, en deilig peking suppe hvor du blir servert suppe på ekte Peking vis?

Forretter

Av forretter er det heller ikke mangel på valgmuligheter. Her tilbys klassiske vårruller og kylling-vårruller, i tillegg til sprøstekt wonton, scampi innrullet i bacon og yammeruller. Jammis!

Szhechuan A la carte

Når det kommer til hovedretter, er de smakfulle rettene inndelt etter distrikt. Blant Szechuan rettene kan du velge blant en rekke retter bestående av lam, scampi, kylling, vaktel, brassert anderagu, biff, okse indrefilet eller ytrefilet tilberedt med smakfulle sauser og deilig tilbehør.

Under denne kategorien finner du også Kam Kon Pot som består av biff, kylling, lam og scampi servert i en varm gryte med chilibønnesaus, Tin Tin Hot Pot som består av medaljonger av okseindrefilet, scampi og kamskjell med østers, chilibønner og worchestershire-saus, samt Havets delikatesse som består av hummer, scampi, kamskjell og breiflabb i tomat og chilisaus.

Canton A la carte

Canton A la carte menyen består av herlige klassikere som biff Chopsuey, i tillegg tilokse indrefilet, lammefilet, innbakt kylling, svinekjøtt og reker. Her finner du også spennende retter som Regnbue A la Eden som er en kombinasjon av oksekjøtt, lam og kylling med østers og Szechuan eddiksaus, i tillegg til Sjømat A la Eden som består av scampi, kamskjell og breiflabb med friske grønnsaker, og And A la Orange med cantelope melon, kiwi, jordbær, appelsin og hjemmelaget appelsinsaus. Du kan også velge stekt ris på Canton vis eller stekte nudler. Er du vegetarianer, kan du prøve Eden Chinas deilige vegetarrett, Buddhistens Varme Gryte, som består av østers og bønnesaus.

Kokkens anbefaling

Kokkens klare anbefaling er CrispyDuck, som er en sprøstekt, soya-braisert and med aromatisk krydder, servert med hoi sin-saus, pannekaker og grønnsaksjulienne.

Barnemeny

Randy og familien har selvfølgelig også tenkt på barna, som kan velge mellom grillet kyllinglår med ris eller pommes frites, biff med grønnsaker eller pølse med pommes frites.

Dessert

Dessertmenyen består av en rekke fristelser som klassikerne iskrem for barna, fritert banan, banansplitt, varm eplekake, samt en morsom Hulken-is og en deilig mangopudding med eksotiske frukter.